Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 08 July 2019 12:13

Nicole Kidman dëshiron edhe një fëmijë

a63a548a a163 11e9 bcb0 0217670beecd

Nicole Kidman dhe Keith Urban duan ta kenë edhe një fëmijë tjetër dhe kjo është arsyeja se përse ata po mendojnë ta adaptojnë një fëmijë.

Kjo, është ajo që raportojnë mediat australiane. Po sipas mediave, aktorja 52-vjeçare e ka pranuar se ajo nuk mund të ketë më një fëmijë natyror, por dëshira për një anëtar të ri në familje, është e madhe.

 

Kjo dëshirë është aprovuar edhe nga bashkëshorti i saj, andaj së shpejti edhe mund ta adaptojnë një fëmijë.