Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 05 July 2019 11:02

Të gjitha të mirat e ujit të detit

ujoite

A jeni gati t'i dini? Deti është një kurë e vërtetë për më shumë se 16 sëmundje. 

Sjell përfitime dhe lehtësime në rrugët e frymëmarrjes si:– Alergjitë respiratore– Sinusin– Astmën– Rikuperimin nga ftohjet dhe sëmundjet e tjera të frymëmarrjes– Problemet e shkaktuara nga pirja e duhanit– Ndikimet nga agjentë kimikë.

 

Përmirëson dëmtimet dhe dhimbjet e kockave si:– Zhvendosjet– Shtrembërimet– Thyerjet– Artrozën– Dhimbjet– Osteoporozën– Spondilozën– Sëmundjet reumatike.

 

Deti, zvogëlohen alergjitë elëkurës si:– Psoriasis– Ekzemën– Pezmatimin e lëkurës– Puçrrat në fytyrë.

 

Falë detit, përmirësohen sëmundjet e anemisë, sëmundjet gjinekologjike, hipotiroidizmi dhe limfatizmi.

 

Vlen të theksohet se, deti gjithashtu ndihmon në luftën kundër depresionit.

 

Falë ujit të detit:– Lirohet trakti respirator.Për këtë arsye, mjeku ua këshillon këtë atyre që vuajnë nga forma astmatike. Për fëmijët që kanë infeksion të bajameve dhe sëmuren shpesh.

 

Është mirë të bësh shëtitje të gjata buzë ujit.Ajri i detit përmban një sasi të kripërave minerale të tilla si natrium, magnez, klorid, jod, kalcium, kalium, bromin dhe silic.