Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 14 June 2019 12:01

Ish-gruaja e Tiger Woods shtatzënë

trigerwod

Elin Nordegren, bashkëshortja 39-vjeçare e Tiger Ëoods, pret fëmijën e saj të tretë. Elin është tashmë nëna e 11-vjeçarit Sam dhe 10-vjeçarit Charlie, të cilin ajo e pati gjatë marteses me lojtarin e golfit amerikan.

Tani ajo është shtatzënë me Jordan Cameron, një futbollist amerikan.

 

Elin dhe Jordania kanë qenë së bashku për rreth dy vjet, por e kanë mbajtur marrëdhënien e tyre sa më private që ishte e mundur.

 

"Elin preferon të qëndrojë jashtë qendër të vëmendjes, në mënyrë që ajo të mund të punojë në marrëdhënien e saj me Jordanin në paqe", thotë një burim i afërt.