Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 14 June 2019 11:57

George Clooney dëshiron ta bëjë të lumtur Brad Pitt-in

kluni

George Clooney me sa duket po përpiqet ti ribashkojë ish çiftin e famshëm Brad Pitt dhe Jennifer Aniston. Aktori i ka ftuar miqtë e tij për pushime në vilën e tij në Romë.

Dhe, qëllimi është i qartë, ai dëshiron që ata të bashkohen dhe të nisin një jetë të lumtur përkrah njëri tjetrit. "George dëshiron ta shohë të lumtur Bradin. Ky është qëllimi kryesor", ka thënë një burim i afërt me aktorin.

 

Ish çishti ishin në romë dhe thuhet se ata kaluan një vikend me qeshje me lot dhe me shumë dashuri.

 

Thuhet se Bra dkurrë nuk është dukur më I lumtur.