Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 13 June 2019 12:28

Rolling Stones së shpejti me ekspozitë

rollings

Në Muzeun Groninger do të ketë një ekspozitë të madhe rreth The Rolling Stones. Kjo është një ekspozitë shëtitëse. Ekspozita do të hapet në Holandë, Britani të Madhe, SHBA dhe Azi.

Ka më shumë se 400 objekte origjinale nga koleksioni i grupit, të cilat do të ekspozohen për vizitorët, që me gjasë do të jenë të shumtë.

 

Siç kuptohet, do të ketë instrumente dhe dizajne skenike, video materiale, ditar, kostume, postera dhe albume. Padyshim, në sfond do të jetë muzika e grupit legjendar.

 

Adhuruesit duhet të presin ende, pasi turneu evropian i ekspozitës nisë vetëm vitin e ardhshëm.