Print this page
Thursday, 13 June 2019 12:26

Nuk do të këtë luftë mes Justin Bieber dhe Tom Cruise

justinnnn

Çdokush që kërkon një luftë në kafaz mes Justin Bieber dhe Tom Cruise do të jetë i zhgënjyer. Këngëtari kanadez i thotë TMZ-së: "Unë isha duke bërë shaka".

Të hënën e kaluar, Justin shkroi në "Twitter" se se ai donte të luftonte me Tom, ku ai gjithashtu e etiketoi kryetarin e UFC-së, Dana White.

 

Justin ka thënë: "Ajo ishte thjeshtë një cicërrimë e rastësishme që nuk kishte ndonjë kuptim. E bëjë shpesh këtë".

 

Justin, ka thënë se ka ardhur koha që të nisë me stërvitje për tu kthyer në formë.