Print this page
Wednesday, 12 June 2019 11:59

Ariana Grande kundër abortit

arianag

Ariana Grande i dhuron të gjitha të ardhurat nga koncerti i saj në Atlanta mbajtur javën e kaluar në organizatën Planned Parenthood, per planifikim familjar dhe kundër abortit në Gjeorgji.

Është një lëvizje e rëndësishme për shkak se Gjeorgjia është një nga shtetet që kaluan ligjin mbi abortin "rrahjet e zemrës së fetusit". Kufizimet e reja kanë shkaktuar një thirrje për bojkotimin, dhe disa kompani të argëtimit kanë tërhequr tashmë prizën në prodhim.

 

Sa për vendimin e Ariana për të dhuruar të ardhurat do të jetë në mendjen e artistëve të tjerë që do të performojnë në Gjeorgji.