Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 12 June 2019 11:59

Ariana Grande kundër abortit

arianag

Ariana Grande i dhuron të gjitha të ardhurat nga koncerti i saj në Atlanta mbajtur javën e kaluar në organizatën Planned Parenthood, per planifikim familjar dhe kundër abortit në Gjeorgji.

Është një lëvizje e rëndësishme për shkak se Gjeorgjia është një nga shtetet që kaluan ligjin mbi abortin "rrahjet e zemrës së fetusit". Kufizimet e reja kanë shkaktuar një thirrje për bojkotimin, dhe disa kompani të argëtimit kanë tërhequr tashmë prizën në prodhim.

 

Sa për vendimin e Ariana për të dhuruar të ardhurat do të jetë në mendjen e artistëve të tjerë që do të performojnë në Gjeorgji.