Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 05 June 2019 12:01

Madonna nuk mund të apeloja për letrën dashurore të Tupac

madonnaa

Madonna nuk mund të pengojë shitjen e një numri sendesh personale në një ankand.

Kjo përfshin një letër dashurie që ajo mori nga reperi Tupac Shakur, të brendshme të satenit dhe një brushë që dhe përmban flokë nga koha kur ajo po xhironte videoklipin e "Material Girl".

 

Këngëtarja aplikoi në një gjykatë në Manhatan një ankesë kundër një vendim që këto gjëra të shitne në ankand.

 

Gjykatësi vendosi kundër këngëtares së famshme.