Print this page
Thursday, 30 May 2019 11:05

Jay Z lëshon në treg albumin e Prince

jayzz

Lajme të mira për fansat e Princit. Një album i ri i këngëtarit legjendar i cili vdiq në 2016 si rezultat i një mbidozë të fentanilit, së shpejti do të lëshohet në qarkullim.

Albumi muzikor do të përbëhet nga një material i pa zbuluar më parë.

 

Siç kuptohet, ky album muzikorë do ti përmbajë 14 këngë të pa dëgjuara më parë. Këto këngë janë përzgjedhur nga Jay Z dhe zotërohen nga kompania e tij Tidal.

 

Jay Z, thotë: "Princi e hapi rrugën drejt lirisë artistike. Ai është një nga njerëzit më të guximshëm që kam takuar në industrinë e muzikës. Ai na dha besimin për të vazhduar luftën e tij ", thotë Jay-Z në një deklaratë për shtyp.