Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 15 May 2019 11:06

Njeriu që e sulmoi Paris Jackson kryen vetëvrasje

parisjk

A ju kujtohet Isaac Kappy? Ky emër pak kohë më parë bëri bujë të madhe në media, kjo për shkak se ai gati sa nuk e mbyti vajzen e Michael Jackson dhe gjithashtu e ngacmoj aktorin Seth Green.

Isaac Kappy, njihej si një person problematik dhe që kishte dëshirë të grricej me të njohurit.

 

Siç bëhet e ditur, ai tashmë i ka marrë jetën vetës.

 

Një ditë para këtoj veprimi, personi në fjalë, përmes një postimi të lëshuar në rrjete sociale, kishte thënë se ai e di që është person i keq.

 

Isaac, shqetësonte gjatë gjithë kohës të njohurit edhe me mesazhe kërcënuese.