Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 13 May 2019 12:16

Chris Brown dëshiron të bashkohet me ish-menaxherin

chrisbro

Chris Brown dhe ish-menaxheri i tij Mike G. përpiqen të punojnë sërish bashku. Ish menaxheri paditi këngëtarin në vitin 2016 për abuzime serioze, por të dy tani po planifikojnë të zgjidhin këtë problem dhe të ri nisin bashkëpunimin.

Chris 30-vjeçar dyshohet se e rrahu Mike tre vjet më parë pa asnjë arsye të qartë.

 

Sipas menaxherit, ai u godit disa herë në fytyrë dhe qafë dhe se për këtë shkak atij i është dashur të shkojë në urgjencë.

 

Kjo, nuk ishte hera e parëq që Chris shfaqte shenja agresive. A do të bashkëpunojnë sërish, betet të shihet më tej.