Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 10 May 2019 11:32

David Beckham gjashtë muaj pa patent shofer

davidi

David Beckham kishte një seancën gjyqësore në Londër.

Ish-futbollisti 44 vjeçare w ka pranuar se ka përdorur celularin tij gjatë ngasjes së Bentleyt në nëtor dhe kështu atij iu dha një ndalim të ngasjes prej gjashtë muaj.

 

Incidenti ndodhi më 21 nëntor të vitit të kaluar, kur David u pa me makinën e tij në Londër, duke përdorur celularin.

 

Ai punësoi avokatin Nick Freeman për ta ndihmuar në këtë çështje, por asgjë nuk bëri punë, pasi ai nuk mund të vozisë për gjashtë muaj.