Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 10 May 2019 10:55

Kim dhe Kanye po bëhen prindër për herë të katërt

kimf

Vetëm edhe pak kohë dhe Kim Kardashian e Kanye Ëest do të bëhen prindër të fëmijës së tyre të katërt. Sipas TMZ, edhe ky fëmijë po rritet në barkun e një nëne zëvendësuese dhe është gati të vijë në këtë jetë.

Burimet të afërta me çiftin raportojnë se Kanye dhe Kim kanë shkuarnë spital të enjten mbrëma për të qenë prezent në lindjen e djalit të tyre. Është fëmija i dytë i çiftit që lind nëpërmjet një nëna surrogate.

 

Gjatë dy shtatzënive të para, Kim u përball me komplikime, gjë që e pengoi atë ti mbante fëmijët vetë.

 

Kim dhe Kanye janë tashmë prindëri të tre fëmijëve. Sjelljen në jetë të një fëmije tjetër, çifti kishin tentuar që ta mbanin sekret.