Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 08 May 2019 12:30

Kim Kardashian bën një dokumentar rreth të burgosurve

kimd

Tani që ajo po vë gjithnjë e më shumë kohë në dispozicion në mbrojtjen e të drejtave të të burgosurve, Kim Kardashian po ashtu do të bëjë një dokumentar televiziv mbi këtë temë.

Siç mësojmë, ylli i shout real, ka një projekt që ka të bëjë me drejtësinë amerikane dhe programi do të transmetohet në një televizionet që merret me gjëra të kësja linje.

 

Kim Kardashian deri më tash ka qenë në gjendje të lirojë shtatëmbëdhjetë të burgosur, të cilët në sytë e saj janë mbajtur pa të drejtë.

Bukuroshja po tenton të bëjë karrierë në fushën e drejtësisë, për çka edhe është duke studiuar.

 

Vitin e kaluar, Presidenti i SHBA Donald Trump falur një të burgosur pas një interviste me Kim.