Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 29 April 2019 12:35

Pse duhet të konsumoni rrepa?

rrepa

Rrepat përdorim të madh gjejnë në ushqime,por pak njerëz janë të informuar për vetitë shëndetësore që kanë.

Një numër i madh i dobive shëndetësore është i lidhur ma rrepat, të cilat përmirësojnë shëndetin e kockave, mbrojnë shëndetin e të tjera.

 

Rrepat gjithashtu reduktojnë inflamacionin dhe ndihmojnë tretjen, rregullojnë metabolizmin dhe rrisin sistemin imunitar.

 

Ne do ju sjellim disa nga dobitë shëndetësore të rrepave:

-Përmirëson shëndetin e zemrës

-Mund të parandalojnë kancerin

-Forcojnë kockat