Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 17 April 2019 10:43

Filmi për Elton John shfaqet në Kanë

eltonjohnnn

Filmi i shumëpritur për jetën e Elton John, me titull "Rocketman", do ta ketë premierën muajin e ardhshëm në festivalin e filmit të Kanës.

Ky film ka kohë që është paralajmëruar dhe pritet me entuziaëm nga fansat e shumtë të këngëtarit legjendar.

 

Më 16 maj, publiku në Côte d'Azur mund të shikojë biopikën, pas së cilës filmi do të shfaqet në Shtetet e Bashkuara dy javë më vonë.

 

Kjo është konfirmuar nga "Paramount Pictures". Elton John është gjithashtu një nga producentët e filmit.

 

Festivali i 72-të i Filmit të Kanës zhvillohet nga 14 deri më 25 maj.