Print this page
Monday, 15 April 2019 11:23

Bruce Willis performon muzikë jazz

brusswilliss

Përveç aktrimit, Bruce Willis gjithashtu ka një tjetër hobi: i pëlqen shumë muzika jazz. Aktori realizoi këtë javë në Teatrin e famshëm Apollo në Nju Jork një performancë jazz, ku këndoi dhe luajti në harmonik.

Tashmë është publikuar një video në internet në të cilën Willis mund të shihet duke luajtur në harmonikë. Aktori 64-vjeçar ishte në elementin e tij dhe mori reagime entuziaste nga auditori dhe artistët e tjerë.

 

Aktori i "Die Hard" ka marrë pjesë në një mbrëmje të madhe në Harlem për Fondacionin Jazz të Amerikës.

 

Të njohurit e tjerë që bashkëpunuan ishin Tony Bennett, Quincy Jones dhe Patti Smith.

 

Për të performuar sa më mirë, Bruce ka kryer një kurs.