Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 15 April 2019 11:20

Lëvizja e syrit mund ti tregoj këto probleme shëndetësore

levizjasyve

Nuk është në të vërtetë syri ai që pulson, por muskujt e qepallës. Nga mungesa e gjumit nga stres dehidratimi etj, më poshtë keni disa shkaqe të mundshme.

Gjendja e pulsimit të përkohshëm ose afatgjatë të syve quhet mykimi i qepallë dhe është rezultat i një shtrembërimi të pavullnetshëm të neuroneve që stimulojnë muskujt e qepallës.

 

Çfarë e shkakton këtë? Ka disa arsye të zakonshme që qepallat tuaja po lëizin:

Stres

Kafeinë e tepërt

Dehidratim

Lodhje

Tendosje të syve

Alkool

Sy i thatë

Problemet e ushqyerjes

Alergjia

"Shumë rrallë, shtrëngimi i syve mund të jetë një shenjë e çrregullimeve të caktuara të trurit dhe nervit", thotë Dr. Hardik Soni, Themelues dhe Drejtor Mjekësor i Ethos Spa. "Por pastaj pulsimi shoqërohet me shenja dhe simptoma të tjera.