Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 12 April 2019 12:23

Mariah Carey merr çmimin Icon nga Billboard

mariahc

Mariah Carey së shpejti do të marrë një çmim prestigjioz. Në Billboard Music Aëards në maj, këngëtarja merr çmimin e veçantë të ikonës për kontributin e saj në botën e muzikës.

Është e zakonshme që me rastin e ndarjes së çmimit, fituesi të luaj disa këngë. Mariah do të luajë një përzierje të hiteve të saj më të mëdha.

 

Këngëtarja dominonte në vitet 1990 ishte gjithashtu në krye të Billboard Hot 100 çdo vit të asaj dekade, duke e bërë atë artistin e vetëm që ndonjëherë arriti një sukses të tillë.

 

Mariah është gjithashtu e vetmja artiste solo me më së shumti hite.

 

Çmimi Icon është krijuar në vitin 2011 dhe iu dha së pari këngëtares Neil Diamond. Më vonë e morrën Stevie Wonder, Princi, Jennifer Lopez dhe Celine Dion.