Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 11 April 2019 11:07

The Weeknd investon në kompaninë eSports

thewwek

Këngëtari The Weeknd ka bërë një investim të konsiderueshëm në eSports. Siç kuptojmë,ky është një ivestim kapital.

Weeknd deklaroi të mërkurën se do të "bashkëpunojë me Media OverActive në një mënyrë unike dhe inovative".

 

"Si një tifoz i madh i eSports, unë jam me të vërtetë entuziast për t'u bashkuar me këtë projekt," tha këngëtari.

 

The Weekend nuk është artisti i parë që nisë një bashkëpunim me eSports. Drake prej kohësh është i kyqur atu dhe ka një pozitë të mirë në kompani.