Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 11 April 2019 11:06

Kim Kardashian dëshiron të bëhet avokate penale

kimk12

Kim Kardashian dëshiron të bëhet avokate, njejtë si babai i saj Robert Kardashian. Në një intervistë me Vogue, ajo zbulon se aktualisht po ndjek një studim ligjor për t'u bërë avokate penale.

Ylli i shout real filloi një praktikë katërvjeçare në një firmë ligjore në San Francisko verën e kaluar dhe dëshiron të përgatitet për t'u diplomuar në vitin 2022.

 

Arsyeja për studimin është se Kim po punon shumë për të burgosurit amerikanë. Vitin e kaluar ajo loboi me Presidentin Donald Trump për lirimin e Alice Marie Johnson, e cila ishte dënuar me burgim të përjetshëm për rolin e saj jo të dhunshëm në një rrjet droge.

 

Mësohet se Kim është e vendosur dhe serioze. "Viti i parë i studimeve juridike merret me temat e ligjit penal, aktet dhe kontratat e paligjshme. Akti i gabuar është më konfuz. Kontratat janë të mërzitshme. Dhe unë mund të bëj drejtësi penale në gjumë. Kam marrë 100 pikë për testin tim të parë. Ishte e lehtë. Leximi është ajo që më zë tërësisht", ka thënë Kim.