Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 09 April 2019 11:20

Ja çfarë i ndodh trupit e mendjes nëse ecni në mal

ecjamal

Studime të shumta shkencore e vërtetojnë se ka shumë benefite shëndetësore për të kaluarit kohë në natyrë. Hiking ju ndihmon ta reduktoni të menduarit e tepërt.

Ata që mendojnë shumë, fokusohen në mendime negative dhe kjo mund t'ju sjellë ankth, depresion dhe stres.

 

Ecja në natyrë është ushtrim i mrekullueshëm

Të gjithë e kemi dëgjuar shprehjen mendje e shëndoshë në trup të shëndoshë. Hikingu në natyrë është një formë e mrekullueshme e ushtrimeve dhe përmes ecjes në mal mund të digjni nga 400 deri në 700 kalori për orë.

 

Rekomandohet edhe nga doktorët

Mjekët progresistë, janë dakord me faktin se të kaluarit kohë në natyrë ju sjellë më pak stres dhe shëndet më të mirë fizik.