Print this page
Tuesday, 26 March 2019 11:23

Apple sjell shërbimin me pagesë të lajmeve

applenewsDitën e Hënë Apple prezantoi një version të rimodeluar të aplikacionin të lajmeve Apple News i cili tashmë përfshin edhe një shërbim premium me pagesë quajtur Apple News+ i cili ofron akses në 300 gazeta dhe revista për 9.99 dollarë në muaj.

Ky shërbim përfshin tituj si Bon Appetit, People, Vogue, National Geographic, ELLE, Glamour së bashku me publikues si Wall Street Journal dhe Los Angeles Times.