Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 22 March 2019 13:13

Album Jay-Z trashëgimia kulturore në SHBA

jayzz

Albumi i gjashtë i Jay-Z është shpallur zyrtarisht trashëgimi kulturore e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ky albumi i lëshuar më 11 shtator 2011, është shtuar në listën e Regjistrit Kombëtar të Incizimeve.

Ky është albumi i parë rap i shekullit 21 që merr një vend në arkiv.

 

Jay-Z bashkohet me Tupac dhe Public Enemy.

 

Të kujtojmë që Blueprint është konsideruar globalisht si një nga albumet më të mira të Jay-Z dhe ka marrë komente të shkëlqyera. Në vitin 2003 ishte në vendin e 464 në listën e 500 albumeve më të mira të të gjitha kohërave nga revista Rolling Stone.