Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 21 March 2019 11:19

Olly Murs nuk dëshiron të flasë për jetën private

ollymurss

Këngëtari britanike Olly Murs ka thënë se ai ndihet shumë në siklet për kur publiku merr vesh diçka nga jeta e tij private, nga marrëdhëniet e tij.

Ai, ka rrëfyer se ky është shkaku që është më i mbyllur në këtë drejtim dhe nuk ka dëshirë që të flasë shumë rreth jetës private. Olly Murs, thotë se nuk ndihet rehat kur publiku di gjithçka rreth tij.

 

Ai, ka treguar se do të jetë më i hapur vetëm atëherë kur do ta vë një unazë në gishtin e dikujt. "Po, atëherë do ta nxjerr në pah atë person", ka thënë këngëtari.

 

Olly ka pasur një marrëdhënie me një prezantues të mirënjohur televiziv britanik Melanie Sykes për një vit. Thuhet se aktualisht ai po shoqërohet nga Caroline Flack, por një gjë të tillë e mohojnë këtë.