Print this page
Thursday, 21 March 2019 11:16

Vanessa Hudgens përsëri në Netflix

vanesahudg

Vanessa Hudgens përsëri do të luajë një rol në një film të Krishtlindjeve për Netflix. Aktorja është e lidhur me filmat që kanë për tematikë Krishtlindjet.

Ajo ishte ylli i "Knight Before Christmas. Këngëtarja dhe aktorja shkëlqej edhe në filma të tjerë me të njejtën temë.

 

Filmi rrotullohet rreth një kalorësi të heshtur anglez nga Mesjeta, i cili është zhvendosur në kohë moderne nga një magjistar. Pastaj ai bie në dashuri me një mësuese.

 

Çfarë roli do ta ketë Hudgens, pritet të mësohet në vijim.