Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Chris Pratt e mbron kishën e tij

Tuesday, 12 February 2019 10:28

chrisprat

Në kishën ku shkon Chris Pratt, dera është e hapur për të gjithë. Kjo është ajo që aktori tha pas një komenti të bërë nga disa koleg të tij.

"Kohët e fundit u sugjerua se i përkisja një kishe që urren një grup njerëzish", shkroi Chris në një Story Instagram rreth kishës që gjithashtu vizitohet nga Justin Bieber.

 

"Asgjë nuk është me largët se e vërteta". Aktori thotë se njerëzit po shpifin.

 

"Kisha ime është gjithnjë aty për mua, për të më përkrahur dhe për të mos më gjykuar. Njejë do të jetë edhe për gjithë të tjerët", ka thënë ai.