Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 12 March 2019 11:53

Përse po gjykohet vajza e Luke Perry?

lukeperry

Vajza e e aktorit të ndjerë Luke Perry po merr shumë komente online si ngushëllim për humbjen e babait të saj. Për këtë gjë është shprehur edhe vetë 18 vjeçarja Sophie.

"Që kur babai im vdiq, unë kam marrë shumë vëmendje në internet. Komentet ishin pozitive, edhe pse ka njerëz që nuk mund ti ikin ligësisë. Dua të them që nuk e kam kërkuar këtë vëmendje. Unë nuk kërkova të isha në qendër të vëmendjes virtuale ", thotë Sophie, e cili thotë se me raste po sulmohet kinse për kërkim vëmendjeje në fatkeqësi.

 

Ajo ka thënë se vdekja e të atit është goditje e madhe për të dhe familjen, është si mallkim dhe se çdo shkrim i saj ka të bëjë me dhimbjen dhe jo me kërkimin e vëmemdjes.