Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 11 January 2019 13:32

Google do të përkthejë artikujt e Wikipedia në Anglisht

wiki

Fondacioni thotë se editorët vullnetarë të Wikipedia e kanë kërkuar prej kohësh integrimin e Google Translate.

Google do të ndihmojë Fondacionin Wikimedia të sjellë më shumë artikuj të Wikipedia në më shumë gjuhë. Fondacioni shtoi Google Traslate si opsion të cilin editorët mund ta përdorin për të përkthyer përmbajtje në gjuhën angleze.


Fondacioni thotë se editorët vullnetarë të Wikipedia e kanë kërkuar prej kohësh integrimin e Google Translate. Përveç se do të ofrojë përkthime më të sakta, Google Translate do të sjellë mbështetje për 15 gjuhë të reja. Të gjitha përkthimet do të publikohen dhe integrohen në Wikipedia falas.