Print this page
Friday, 11 January 2019 11:28

Ederson lëshon deklaraten e madhe

ederson manchester

Portieri i Manchester City, Ederson Moraes edhe njëherë ka bërë të ditur se sa e rëndësishme ka qenë fitorja e “Citizens” përballë Liverpool.

 

Ai ka thënë se ishin nën presion të madh, dhe e kishin marrë me shumë seriozitet ndeshjen kundër “The Reds”, duke e cilësuar si situatë jetë a vdekje.

 

“Për ne, ishte çështje jetë a vdekje. I dinim rrethanat e asaj ndeshje. Humbja dhe barazimi nuk ishin opsion” ka thënë Ederson.