Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 11 January 2019 10:58

A po e mban të fshehtë fejesën Kylie Janner

kaylie

Janë ngritur dyshime ndaj Kyliet për një fejese të mundshme, ajo është fotografuar më një unazë diamanti në gishtin e fejesës.

Kjo unazë ka bërë që adhuruesit e saj të spekulojnë se Travis i ka propozuar martesë 21 vjeçares.
Pak kohë më parë ai ka deklaruar se planet për martesë janë shumë afër. ‘Ne do martohemi shumë shpejt’.

kyli jjj

 

Më duhet kohë që ta analizojë dhe t’i bëjë asaj një propozim të zjarrtë’ kishte thënë Travis. Në shkurt të vitit të kaluar ata u bënë prindër të një vajze.