Print this page
Friday, 11 January 2019 10:32

Fundi i Ellen DeGeneres në horizont?

show e

Ellen DeGeners duket si njeriu më i lumtur në botë. Ajo, është gjithmonë e gatshme të flas, të qesh, të vallëzoj dhe të argëtohet, madje jo vetëm në emisionin e saj, por edhe jashtë tij.

Një ndër gratë më të fuqishme të televizionit, ka treguar se i pëlqen të njoftoj njerëz të rinjë dhe se i buzëqesh gjithmonë jetës. Ajo, ka treguar se vazhdimisht është duke tentuar të shprëndaj energji pozitive.


Emisioni i saj “Ellen DeGeners shoë” është apsolutisht ndër më të shikuarit, por 60 vjeçarja po mendon që ta mbyll ketë kapitull, në mënyrë që të le tek audienca vetëm shije të mirë.

 

Pas shumë vitesh, Ellen është afër marrjes së vendimit të madh. Show i DeGeners është në transmetim prej 16 vitesh dhe ai është shndërruar në programin më të ndjekur kudo në botë.