Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 11 January 2019 10:14

Për çfarë arsye i mbyllet web faqja e Katie Price’s

katie

Edhe për kundër investimeve që ajo ka bërë në faqe, dhe të cilën e ka përdorur më shumë se një dekad.

Katie nuk ka arritur të paguaj faturat e mirëmbajtjes së web-it. Dhe kjo ka quar deri në deaktivizim. Kur përdoruesit përpiqen ta vizitojnë ajo është e pa arritshme, është e pa disponueshme në kërkim. Kjo web ka shërbyer për të shitur prodhimet e markës së saj, për të promovuar punën dhe paraqitjet publike. 

wev katie

Faqja do jetë në pronësi të saj deri në prill të këtij viti, por me pas, mund të shitet për këdo që dëshiron ta blej. 40 vjeçarja vazhdon të mbaj faqen në Twitter ku aty mund të marrin të rejat nga ajo.