Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 10 January 2019 12:38

Ilaçi për diabet dhe zemër mund të ndihmojë me çrregullimet mendore

zemer

Një ilaç i lirë dhe i thjeshtë që përdoret në masë të madhe për trajtimin e diabetit dhe problemeve me zemër, potencialisht mund të ndihmojë në trajtimin e sëmundjeve të rënda mendore

.

Është vërejtur se numri i nevojave për tretmane në spitale ka rënë për një të pestën kur pacientët kishin përdorë ketë ilaç.

 

Hulumtuesit nga University College në Londër kanë deklaruar se këto të gjetura kanë potencial të madh. Mirëpo, ekspertë të pavarur kanë theksuar se rezultatet duhet të analizohen përmes testimeve klinike.