Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Kësaj vajzë i është dhënë urdhër që të zgjedh, modele apo police

Friday, 07 December 2018 16:15

police1

 

Cilësohet si njëra nga femrat më të bukura police të Gjermanisë, por asaj i është dhënë një urdhër apo një kusht që të zgjedh që të ruajë rendin dhe zbatimin ligjit apo dëshiron që të jetë një modele e ‘Instagramit’.


Dy vjet më parë Adrienne Kolesar është shpallur si ‘policia më e nxehtë e Gjermanisë’.
Ajo ka marrë lëvdata të shumta për linjat trupore nga ndjekësit ku ka mbi 557 mijë, 34 vjeçarja ka një influencë të madhe tek ta si modele.

 

 


Gjatë këtij viti ajo mori gjashtë muaj pushim pa pagesë, e përgjatë kësaj periudhe ajo solli fotografi të shumta për ndjekësit e saj, nga udhëtimet të cilat i bëri neper shumë vende të botës. Pushimi i saj përfundon në janar të vitit 2019, për të i’u kthyer punës, por ajo ka patur një takim me eprorët e saj ku edhe i është kërkuar që të kthehet në janar për të punuar më orar të plotë ose të largohet. 

12

 

 

3