Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Justin Timberlake ende duhet të pushoj

Friday, 07 December 2018 11:16

jastin

Justin Timberlake ka anuluar të gjitha shfaqjet e mbetura për këtë vit. Këngëtari 37 vjeçare thotë se ai vazhdon të qetësohet, e kjo sipas këshillës së mjekut.

Justin Timberlake duhet ti jap zërit të tij një pushim

 

"Kordat e mija vokale janë duke u përmirësuar, por ato nuk janë mjaft të qëndrueshme. Pra, mjekët e mi duan që unë ti jap zërit tim një pushim. Ata më kanë kërkuar të mos këndoj deri në muajin e ardhshëm.

 

Më vjen shumë keq. Dua të kthehem shpejt dhe do të bëj gjithçka që mundem për të arritur tek ju sa më shpejt që të jetë e mundur. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj", shkroi Justin në Instagram për anulimin e të gjitha datave të dhjetorit të turneut të tij muzikor.