Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Reagimi i Jon Bon Jovit ndaj familjes Kardashian

Thursday, 06 December 2018 14:28

jon

Këngëtari ka reaguar me këto fjale duke thënë se fama nënkupton një talent që ke, ndërsa familja e famshme Kardashian nuk e posedon ndonjë. Nga ata që nuk i dëshiron dhe në një formë i urren nga ata që numëron janë familja Kardashian.

Është e tmerrshme që jetojmë në këtë botë duke parë show të tillë si të familjes në fjalë duke fol kot së koti. Mund të them lirisht se kurrë nuk kamë dhënë as 60 sekondën e vetëm për një shfaqjeje të tillë. Dhe se janë të panjohur emrat e klanit të familjes Kardashian.

 

Këngëtari i hitit ‘It's My Life’ ka një rekomandim për të gjithë ata që duan që të zhvillojnë talentin e tyre të kontribuojnë për diçka të rëndësishme për shoqërinë tonë.

 

Është mirë të merreni më pikture, të shkruani një libër, veproni, studioni, këndoni, luani një rol të rëndësishëm. Fama është të krijoni diçka të mirë.

 

Bon Jovi haptazi ka shprehur neveri ndaj këtyre realiti show-ve televizive, ai para pesë viteve kishte filluar të realizon një të tillë të quajtur ‘Nëse unë nuk isha Rock Star’, por që ky show nuk u transmetua kurrë. Këngëtari ishte tërhequr nga ky realizim.