Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Imazhet e Meghan dhe Princit Harry janë të errëta por të mahnitshme

Wednesday, 05 December 2018 15:34

harry princ

Natën e kaluar Princ Harry dhe Meghan Markle i’u bashkuan festës së Shën Lukës, festë kjo e cila kremtohet para krishtlindjeve.

Çifti kaluan mbrëmjen në kishën e Shen Lukes në Londër. Kjo festë ka për qëllim ndihmën, bamirësin, dhe për të mos munguar lutjet ndaj njerëzve të sëmurë. Kjo festë për princin Harry është mjaft domethënëse dhe që është kthyer në traditë. Që nga ikja nga kjo botë e njërit nga miqtë e tij, ai jep para për bamirësi dhe ndihmon për këtë fond në emër të shokut të tij i cili vdiq në vitin 2002.

 

Ndërsa dukesha është kujdesur për një pjesë leximi të një poeme ‘Frika jonë më e thellë’ e Marianne Williamson. Me kaq ata i shërbyen kësaj mbrëmje duke ikur në qetësi nga kjo festë.

harry 1

harry 2