Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Kim sikletoset në tapetin e kuq, i griset fustani

Wednesday, 05 December 2018 13:58

kim k

Edhe pse ajo në daljet publike është mjaft e kujdesshme, gjërat ndodhin papritur pavarësisht se sa kohë japim apo i’u kushtojmë atyre.

Kimi gjithmonë është komentuar për elegancën dhe kujdesin që ka treguar në mënyrë të detajuar për paraqitjet e saja publike. Natën e kaluar në tapetin e kuq krahë bashkëshortit Kanye, Kimit i ndodh edhe kjo, i griset fustani në një pjesë delikate të gjoksit. Sapo e kupton ajo tenton që të bëjë një ndërhyrje e ky moment nuk i’u ikën paparaceve, dhe kjo pjesë behet top lajm në të gjitha mediat.


Kim dhe Kanye morën pjesë në premierën e muzikalit të ‘The Cher Show’ pavarësisht atij incidenti me fustan, mbrëmja kishte dinamikën e saj dhe çifti u argëtuan me miqtë e pranishëm për gjatë kësaj mbrëmje.

kim 1

kim 2