Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Këto janë 20 Aplikacionet më të shkarkuara në Apple

Tuesday, 04 December 2018 10:57

aplica

Apple ka zbuluar aplikacionet më të shkarkuara të vitit 2018. YouTube mori vendin e parë, duke mposhtur Facebook, Instagram dhe Snapchat.

Gmail zë vendin e nëntë ndërsa befasisht Twitter rënditet në pozitën e 20-të.

 

Rënditja e 20 aplikacioneve më të shkarkuara është kjo:

 

YouTube

Instagram

Snapchat

Messenger

Facebook

Bitmoji

Netflix

Google Maps

Gmail

Spotify Music

Amazon

Uber

WhatsApp Messenger

Pandora

Wish

TikTok

Cash App

Google Photos

Google Chrome

Twitter