Print this page
Tuesday, 27 November 2018 11:54

Justin Timberlake përsëri probleme me zërin

justin t

Justin Timberlake tashmë është shqetësuar edhe më shumë nga problemi kordat e tij vokale dhe prandaj duhet të shtyjë koncertin e tij të së mërkurës në Los Anxhelos. Kjo është bërë e ditur nga organizatorët e koncertit, të cilët shprehin keqardhje.

Ylli i popit ka qenë duke luftuar me akordet e tij vokale për disa kohë.

 

"Biletat mbeten të vlefshme. Justin Timberlake kërkon ndjesë për shqetësimin ", tha stafi i tij.