Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 23 November 2018 10:37

Po rikthehet “Take That” - hidhërohet Robbie Williams

taket“Take That” ishte një nga grupet muzikore më të famshme të viteve 90-të. Pavrësisht suksesit, grupi u shpërbë dhe nga ndarja përfiroj më së miri Robbie Williams, i cili ia doli që të bëhet yll i pa diskutueshëm në muzikë.

A e dini që “Take That” janë bashkuar sërish dhe ata thonë se tani nuk do të bëjnë muzikë për vajza të reja, por për njerëz nga 6 deri në 60 vjeç.

 

Grupi do të përbëhet vetëm nga Gary Barloë, Mark Oëen dhe Howard Donald.

 

Siç mësohet, ata nuk e kanë lajmëruar Robbie Williams për rikthimin në skenë dhe ky i fundit thuhet të jetë shprehur shumë i hidhëruar me shokët e tij të dikurshëm.

 

Ndryshe, së shpejti lëshohet edhe albumi i ri i “Take That” me titull “Odyssey”.