Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Mos e humbni mundësinë të keni banesën e ëndrrave tuaja! Featured

ger 2017

Green Emerald Residence, është kompleks banesor dhe afarist me leje ndërtimi, i punuar në çdo detaj, për një jetesë të rehatshme.

Ajo çfarë e bën të veçantë këtë kompleks, është lokacioni i përsosur, funksionaliteti, sistemi unik i ndërtimit të banesave dhe lokaleve afariste, shoqëruar me çerdhe dhe park për fëmijë.

 

Brenda çdo banese ka të instaluar: Lajmërues automatik të zjarrit, Sensor të rrjedhjes së ujit, Sensor kundër vjedhjes, dhe Inventor. Të gjithat janë vendosur brenda çdo banese, për herë të parë në Kosovë dhe në rajon.

 

Green Emerald Residence gjendet në Mat 1, ndër lokacionet më atraktive të Prishtinës. Posedon lidhje të mirë rrugore me të gjitha pjesët e qytetit, ujë pa ndërprerje, parking të mjaftueshëm, monitorim të hapësirave publike etj.

 

Në Green Emerald Residence nuk do të ketë nevojë për investime shtesë! 

www.greenemerald.info

Submit to FacebookSubmit to Twitter