Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Agjent/e dhe bashkpunëtor i marketingut në “Radio Vala Rinore”

artikull sponsorizuar konkurs arkitekt green

Radio Vala Rinore shpall konkurs për pozitën Agjent/e dhe bashkpunëtor të marketingut.

 

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në e-mail adresen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Mundësi e mirë punësimi.... në radion që e dëgjojnë të gjithë.

 

Radio Vala Rinore 94.7 FM

Submit to FacebookSubmit to Twitter