Saturday, 25 February 2017
LISTEN LIVE ON: android 2017 Android arrow landing   iphone  iOS arrow landing 

best advertising platforms

SD karta më e shpejtë e prodhuar ndonjëherë!

SD karta më e shpejtë e prodhuar ndonjëherë!

24-02-2017 Technology

Karta SD më e re që po prodhohet nga Sony është më e shpejta e...

Apple e Samsung me modem të veçantë ​

Apple e Samsung me modem të veçantë ​

22-02-2017 Technology

Apple e Samsung thuhet se kanë një plan të së ardhmes ku thuhet se do...

Pajisja që përkthen 50 mijë fjalë të gjuhëve të ndryshme (Video)

Pajisja që përkthen 50 mijë fjalë të gjuhëve të ndryshme…

20-02-2017 Technology

Gjuha e huaj përbën problem të vazhdueshëm për vizitat në shtetet e huaja.

forever young 2016 3

Nuk do të ketë më reklama të imponuara ne YouTube

Nuk do të ketë më reklama të imponuara ne YouTube

18-02-2017 Technology

Youtube ka marrë vendim që të hiqen reklamat që shfaqeshin para videove. Këto reklama ishin...

instagram radio vala rinore

Aplikacioni që i bashkon çiftet duke u bazuar në gjërat që i urrejnë

Aplikacioni që i bashkon çiftet duke u bazuar në gjërat që i urrejnë

08-02-2017 Social Media

Aplikacioni i ri për takime pritet “ta rrënojë” Tinderin! I emërtuar thjeshtë Hater, ky aplikacion...

Facebook do t’ju njoftojë me njerëz totalisht të panjohur

Facebook do t’ju njoftojë me njerëz totalisht të panjohur

04-02-2017 Social Media

Facebook ka lëshuar një funksion të ri i cili ka për qëllim t’ju njoftojë me...

Shumë shpejt reklamat do të vijnë edhe në Messenger

Shumë shpejt reklamat do të vijnë edhe në Messenger

28-01-2017 Social Media

Shumë shpejt në Messenger do të vijnë dhe reklamat. Në fakt Facebook ka bërë të...

Android Market final

Google Search me një mundësi të re kërkimi!

Google Search me një mundësi të re kërkimi!

25-02-2017 Mobile

Google ka njoftuar se përdoruesit kanë mundësi të kërkojnë skedarë dhe të dhëna në shërbimin...

Zbulohet fotografia e Nokia 3310! (Foto)

Zbulohet fotografia e Nokia 3310! (Foto)

25-02-2017 Mobile

Nokia 3310 do të dalë përsëri në treg gjatë këtij viti, por tani do të...

Sony me video Slow Motion për telefon! (Video)

Sony me video Slow Motion për telefon! (Video)

24-02-2017 Mobile

Gjiganti elektronik, Sony e ka gati të lansojë projektin e saj të cilin e kishte...

Mundësi e re në Instagram, provojeni me foto dhe video

Mundësi e re në Instagram, provojeni me foto dhe video

23-02-2017 Mobile

Instagram ka njoftuar se ka lansuar mundësinë e re, atë të ngarkimit përnjëherë të shumë...

FM Radio

2017 FM

Android & Tablets

2017 Android 

iOS & iTunes

2017 ios 

Online

2017 Online