Thursday, 17 August 2017

Heigl e shqetësuar për peshën!

Published in Showbiz Friday, 11 August 2017 13:28

1485727144143

Aktorja Katherine Heigl ka lindur fëmijun e saj në dhjetor të vitit të kaluar. Ajo sjelli në jetë të birin Joshua Kelly Jr.

Aktorja që njihej për elegancën e saj, gjatë shtatzënisë kishte shtuar pothuajse 23 kilogramë, diçka që atë e bëri të frikësohej shumë.

 

Por, aktorja shumë shpejtë arriti që ti hiqte 14 kilogramët e shtuar gjatë pritjes së ëmbël.

 

Megjithatë, kilogramët e tjerë kanë mbetur aty dhe nuk po largohen pavarësisht tentimeve. Aktorja ka thënë se kjo po e shqetëson. /radiovalarinore/

Last modified on Friday, 11 August 2017 13:32