Thursday, 17 August 2017

Fansi deshi ta rrëmbej Britneyn!

Published in Showbiz Friday, 11 August 2017 13:10

Britney Spears mtv vmas 04 billboard white carpet 2016 bb 1548

Një shfaqje e Britney Spears në Las Vegas mbrëmë është ndërprerë shkurtimisht kur një tifoz i çmendur u ngjit në podium.

Njeriu erdhi me një karrocë me rrota dhe i armatosur, ai u përpoq që ta merrte nga afër këngëtaren Britney Spears, e cila ishte në prapaskenë.

 

Rojet e sigurisë dhe valltarët e këngëtares nxituan në skenë për ta kapur personin në fjalë dhe për ta larguar nga Britney, e cila ishte duke u përgatitur që të dalë në skenë.

 

Kjo nuk është hera e parë që Britneyt i ndodh dicka e tillë. /radiovalarinore/