Thursday, 27 July 2017

Cher nuk e pëlqen muzikën e saj

Published in Showbiz Friday, 19 May 2017 12:41

cher press 2014 650 430

Aktorja dhe këngëtarja, Cher së fundi ka folur në mënyrë shumë të sinqertë për revistën e muzikës Billboard.

Ylli i muzikës pop ka thënë se është duke punuar në albumin e saj të ri, por e ka pranuar se ajo kurrë nuk ka qenë fanse e muzikës së saj.

 

"Unë nuk jam fanse e Cher", ka thënë këngëtarja për Billboard.

 

Cher ka deklaruar se i vjen turp nga muzika që ajo e ka bërë në vitet e 70-ta.

 

Sipas Cher, ajo çfarë ka krijuar gjatë asaj kohe, nuk përkon me shijen e vërtet të këngëtares, por me atë çfarë preferonte populli.

 

Këngëtarja disa nga këngët e asaj periudhe, por edhe të mëvonshmet, i quan “mankth”. /radiovalarinore/