Thursday, 27 July 2017

Olivier Giroud do të largohet nga Arsenal

Friday, 19 May 2017 11:01

Olivier Giroud2

Francezi, që nuk ka pasur minuta të mjaftueshme loje gjatë këtij edicioni, do të largohet nga Emirates Stadium gjatë verës.

Olivier Giroud është i gatshëm që gjatë verës të largohet nga Arsenal, në mënyrë që ta mbajë të gjallë ëndrrën për të luajtur në Kupën e Botës 2018.

 

Sulmuesi francez nuk ka gjetur hapësirë të mjaftueshme loje gjatë këtij edicioni dhe është i vendosur të gjejë një skuadër ku mund të ketë kohë të mjaftueshme loje.